Verdens vakreste brud

Hold deg vakker gjennom hele bryllupsfeiringen. Få gode tips her!

Sist oppdatert
Er du redd for at du ikke skal klare å holde tårene borte på den store dagen slik at maskaraen renner? Eller at du vil bli kokende rødmerød i ansiktet?

Den kjente makeupartisten Kristie Stricher har sminket mange kjendiser og er dessuten spesialist på øyenbrynssminke. Her er hennes skjønnhetstips for kommende bruder.

  • Hold sminken klassisk og ren

    Du vil jo helst ikke se på bryllupsbildene deres om noen år og tenke "Hva gjorde jeg med sotede øyne den dagen??". Se ut som deg selv, men ha akkurat nok sminke på deg slik at du ser flott ut på bilder.

  • Lek litt med øynene dine

    Du kan gjerne bruke litt eyeliner og falske punktvipper. Har du blå eller grønne øyne, passer det fint med en varm farge på øyenbrynene dine for å bringe frem fargen uten å være for dramatisk. Brune øyne ser flotte ut med gull eller sølvmetalliske farger rundt.

  • Øyenbryn former ansiktet

    La øyenbrynene vokse i minst tre måneder på forhånd før den store dagen slik at du har fyldige bryn som din makeupartist kan jobbe med når det gjelder forming og napping. Du vil bli overrasket over hvordan øyenbrynene dine rammer inn ansiktet ditt.

  • Ikke glem hudpleien

    Makeup vil bare se bra ut dersom huden under den er frisk. Ta regelmessige ansiktsbehandlinger og gjør pleieavtaler minst et halvt år før du skal gifte deg.

  • Rødmende glød

    En myk, rosa rouge med litt skimmer er vakkert på kinnene. La leppene da være myke og delikate med en lett rosa liner og litt gjennomsiktig lipgloss som du kan legge på mer av utover dagen.



    Kilde: Ivillage



Denne saken ble første gang publisert 22/04 2008, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også