Vakre gifteringer

Nå skal gifteringene være brede og personlige. Se bildeserie her!

Publisert Oppdatert
Gifteringen - det symbolet som binder deg og din kjære sammen. Nå er det ikke lenger kun de tradisjonelle gullringene som er populære, og gullsmedene har massevis av ulike design du kan velge mellom.

Personlige ringer

Administrerende direktør i Mestergull, Greger Hansen, forteller litt om hvordan gifteringmoten er akkurat nå:

- Det går en klar retning mot personlighet og unike ringer. Parene vil være med å lage sine egne ringer, og man velger å sette til elementer av personlighet. De velger farger, fasong og bredde, overflater, mønster, gravering og diamanter til sitt design.

Hansen forteller at selv om de tradisjonelle ringene i gult gull fortsatt står sterkest, er det flere og flere som velger hvitt gull eller platina i stedet, eller roségull med sin varme farge.

I tillegg er det stadig mer populært å pynte ringene med diamanter, også på herreringene. Diamantene kan gjerne være fargede eller ha spesialfasonger som for eksempel hjerteslip.

- Ringene blir bredere og kraftigere. Det har nok noe å gjøre med tiden vi lever i. Det er mer penger blant folk, og de som gifter seg nå er eldre enn før. Folk er opptatte av å vise at dette er noe de virkelig vil, og gir hverandre flotte ringer som symbolet på kjærligheten til hverandre, sier Hansen.


Gifteringer her!Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning