Unngå bryllupsnerver

Skal du gifte deg snart? Slik holder du deg kald og rolig før den store dagen!

Publisert Oppdatert
Endelig nærmer den store dagen seg med store stormskritt, og det meste av organiseringen er kanskje i boks - likevel kjenner du at nervene presser på for hver uke som går. Det kan faktisk bli så galt at det tar styring over livet ditt.

Her får du tipsene til hvordan du skal holde deg rolig!

Behandle kroppen riktig

Husk at du må puste! Pusten gjør mer enn du tror. Når du puster sørger du for at kroppen og hjernen får oksygen slik at du slapper mer av. Du kan leve en liten stund uten mat og vann, men du kan ikke leve uten pusten din! Så husk at så snart du kjenner på stress og press, ta deg en pause og pust dypt inn og ut. Det kan hjelpe å skrive ned et på et par post-it-lapper "Husk å pust inn og ut" og henge de på strategiske steder hjemme og på jobb. Prøv å bytte oppmerksomheten fra stresset og over mot grunnene til at du skal gifte deg.

Trene regelmessig

Ikke dropp treningen selv om du har det travelt! Dette roer nervene og hjelper deg å komme i bedre humør. Dessuten holder du figuren stram og fin før den store dagen. Ta sikte på å trene minst 30 minutter hver dag og få i gang blodsirkulasjonen. Å gå er veldig effektivt og mediterende for kropp og sinn.

Les også: Tikk takk stress

Les også: Den store bryllupsfestenBruk tid på deg selv

Bryt opp av hverdagen og bruk tid på deg selv og aktiviteter som ikke har noe med bryllupet å gjøre. Møt venninner, gå på kino, gå på fjellet, gå på spa, til frisøren, ta en manikyr, ha en vinkveld med jentene - hva som helst som får deg i godt humør!

Delegere oppgaver

Ikke vær redd for å gi ansvar til andre rundt deg og be om hjelp. Delegere oppgaver slik at du slipper å stresse med mesteparten alene. Familie og venner stiller sannsynligvis gladelig opp!

Les også: En forlovers ansvar

Les også: Gode brudetips

Les også: BudsjettbryllupFølg budsjettet

En del av bryllupsstresset kan være økonomisk relatert. Diskuter statusen for bryllupsbudsjettet med forloveden din. Sett dere ned og lag en liste over det dere virkelig ikke klarer dere uten, og det som egentlig ikke er nødvendig.

Kilde: Buzzle.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning