Unngå bryllups-stress

Slik forbereder du deg med ro og harmoni!

Publisert Oppdatert
Å planlegge bryllupet deres kan være noe av det mest spennende i ditt liv! Men, det kan også være noe av det mest stressende dere har opplevd.

Nyt planleggingen


Her har du fem tips til hvordan du kan nyte denne tiden til det fulle:

1. Lister er viktig!

Lag lister over det meste, slik har dere oversikten over hva dere har igjen å gjøre og hva dere allerede har gjort. Dessuten er det motiverende å se at dere kommer nærmere målet når dere kan stryke punkter fra listen.

2. Hjelp fra venner

Ta imot den hjelpen dere kan få, og ikke vær redd for å spørre venner om hjelp. Forloveren din skal tradisjonelt sett være der for deg og støtte deg, gjøre deg tjenester og sørge for at alt går bra. Ikke vær redd for å gi arbeidsoppgaver til andre venner og familie, som å skrive på bordkort, adresser på konvolutter og lignende.

3. Planlegg flere møter på samme dag

Dere må gjøre avtaler med flere forskjellige bryllupsarrangører før den store dagen. Hvorfor ikke bestemme dere for å lage en egen 'planleggingsdag' hvor dere tar turen til fotograf, cateringen og DJ-en? Så får dere unnagjort en hel del på få timer.

4. Du fortjener det beste

Det er viktig å velge sine kamper med omhu. Oppstår det et problem, og dere må klage, er det viktig å huske på at det kanskje ikke er personen du snakker med sin feil. Behandler du menneskene rundt deg med respekt, får du respekt tilbake.

5. Ikke heng deg opp i detaljer

Husk hvor viktig det er å ha det moro og nyte det som skjer! Når du ser tilbake på bryllupsplanleggingen, bør du ha gode minner. Klart at det blir en del saker som ikke går like bra som alt annet, sånn er livet. Men forsøk å ikke henge deg opp i detaljer, det vil bare gjøre deg gal av sinne og frustrasjon! Er du irritert, tillat deg selv å bli sint så du slipper å bære på det så lenge. Etter en liten utblåsning er det på tide å skjerpe seg igjen, og du vil se at du får mer gjort når du har roet deg.

Kilder: Helium.com, about.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning