Tips til utdrikkingslaget

Slik gjør dere den siste dagen som fri kvinne med venninnene til en super opplevelse!

Publisert Oppdatert
Når dere skal arrangere utdrikkingslag er det egentlig bare fantasien som setter begrensninger. Økonomi spiller selvsagt en rolle, men det trenger slett ikke koste flesk for å gi venninna deres en flott siste sammenkomst som "fri" kvinne.

Her kommer noen forslag til utdrikkingslaget:

Pysj-party
Alle har med seg egen pysjamas, og den vordrende brud får sin når hun ankommer lokalet. Kjøp inn masse snop, is, drikke og rigg opp en stor widescreen med surroundanlegg. Kjør på med Singstar, kjente musikaler, Wii-spill og Buzz. Spis masse god mat; tapas er praktisk og noe man kan spise på utover kvelden og natta.

Scrapbooking
Be alle i jentegjengen ha med seg en samling bilder med minner de har sammen med den kommende brud. Lei et scrapbookingsverksted noen timer, ta med snacks, dip, øl og shots og lag mange flotte kreative sider med hilsninger til å putte inn i et album. Albumet får bruden etter utdrikkingslaget, et minne for livet som hun garantert vil sette stor pris på. Resten av kvelden kan tilbringes ute på dansegulvet etter et noe originalt vorspiel!

Til den ikke fullt så sjenerte
Lag en avtale med en strippeklubb om et privat strippekurs/kurs i poledance for venninnen. Hun trenger ikke kle av seg, bare lære de grunnleggende dansetrinnene til musikk, og kanskje ha på et kostyme. Etterpå må hun vise hva hun har lært, før turen går videre ut på byen.

Aktiv moro
Planlegg noe aktivt som hele venninnegjengen kan være med på, ikke bare bruden. Dette kan være paintball, rafting, bueskyting, klatring, hesteridning, kajakk. Listen er lang, men du bør fortrinnsvis sjekke ut hva venninnen din faktisk liker. Blir ikke særlig stas med utdrikkingslag hvis venninnnen er allergisk eller livredd hester! Husk også på at bruden skal se fantastisk ut på den store dagen. Blåmerker etter paintballskyting er ikke spesielt pent, og en slik aktivitet bør dermed bare planlegges dersom det er lenge til bryllupet.

Film kvelden
Lei inn en som kan å håndtere et filmkamera og som har tilgang på et enkelt redingeringsprogram. Film hele kvelden fra man henter bruden til siste dråpe er drukket. Rediger med hilsninger og musikk. Et morsomt minne for livet, og muligens kan en sensurert versjon være noe å vise frem i bryllupet for gjestene som ikke deltok i utdrikkingslaget.

Lei et utradisjonelt lokale
Lei et fyr ved kysten, et gammelt verneverdig bygg som er åpent for selskap eller en stor festsal. Ha på gammeldagse kjoler, server masse sjampanje og lei inn musikere som spiller fiolin, trekkspill, munnspill og lignende.

Start kvelden i limousin
For en eksklusiv start på kvelden leier dere en limousin som stopper utenfor huset/leiligheten hennes. Ta henne med på en rundtur i byen mens dere drikker sjampanje og spiser sjokolade og frukt.

Hilsen fra gamledager
Lag en film i gave til bruden, med hilsninger og historier om vedkommende fra gamle skolelærere, barndomsvenner, ekskjærester og folk hun omgåes til hverdags. Vis frem på storskjerm i utdrikkingslaget, garantert suksess!

Kilde: www.utdrikningslag.no fest_hoyde.gif

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning