De flotteste frieriene

Vi har spurt våre forumbrukere om hvordan de ble fridd til, og om opplevelsen ble slik de hadde drømt om!

Publisert Oppdatert
Romantiske, impulsive, overraskende, ukompliserte, flotte, morsomme¿ Ett frieri kommer i alle former og fasonger, og våre forumbrukere på Bryllupsforumet har delt sin historie med magasinets lesere.

Her er noen av historiene:

Den søte
"Det skjedde ganske spontant, og ikke planlagt, men det er vel derfor det var så romantisk også. Min kjære og jeg delte en pakke med slike 'Love Hearts'. Vi gav hverandre annethvert sukkertøy (en sånn greie vi har), og så ble det hans tur til å gi meg sukkertøy. Plutselig ble han helt stille, og veldig 'rar', så usikkert på meg, og visste tydeligvis ikke hva han skulle si. Glemmer aldri blikket hans da han ga meg Love Heart'en, der det sto "Marry Me", han så på meg med et spørrende blikk, og jeg sa ja. Etterpå gjengjeldte jeg gesten ved å spørre om han ville gifte seg med meg. Kan ikke beskrives som annet enn berusende".

Sommer og sol
"Vi hadde vært sammen i fire år. Vi feiret med å dra på picnik. Det var varmt, i august. Jeg hadde hvit sommerkjole på meg, og han lyse hadde lyse bukser som rakk litt lenger enn til knærne. Lå på et teppe ved et vann. Vi hadde med oss bringebær og jordbær og drakk rødvin. Han fridde på kne med en fin ring i hvitt gull med diamant".

Det impulsive frieriet
"Vårt ble et impulsivt et. Vi var på besøk hos noen og det var bare hans kompiser. Jeg falt litt ut og sluttet å delta i samtalene og høre etter, da han plutselig sier "og det vil jeg med deg også en dag!". De hadde visst pratet om at søstra til han ene skulle gifte seg. "Hæ å sa du?" sa jeg, "Gifte meg med deg!" Dette var på kvelden på dagen før 1 mai og vi hadde hatt noen pils, så jeg måtte ha noen bekreftelser samme kvelden, og en siste dagen etterpå, men jo han mente det.

Sikkert ikke så romantisk, men jeg hadde bare ledd om han hadde gått ned på et kne og sunget serenader og tatt med blomster og ring og hele pakka. Det er jo halvannet år siden og jeg husker det nøyaktig som det skulle vært i dag, så for meg var det fint".

Svært overraskende i Paris
"Han fridde. Veldig overraskende. Og humøret gikk fra å være ganske iltert til å bli rimelig gledesstrålende. Vi vandret vi rundt i en storby en nyttårsaften, og han forsøkte å finne et passende sted å gjøre dette på, men det var så mye folk over alt. Siden han kom på et veldig fint og litt rolig sted vi hadde besøkt tidligere på dagen, overtalte han meg til å gå av gårde dit klokken tre om natten, mens jeg egentlig bare ville hjem og sove. Så jeg var ganske sur da vi endelig kom fram en time senere, med gnagsår og det hele. Han hadde med andre ord ikke det beste utgangspunktet. Men han tenkte at det var nå eller aldri, og tok sjansen på å gjøre det, siden han vet at jeg kan skifte fort fra amper til smørblid. Jeg var da heller ikke vanskelig å be da han spurte".

Mer Paris
"Vi var på vår første ferie sammen, i Paris. Jeg våknet opp, og merket at han var borte. Klokken var kanskje halv 8 på morningen, så jeg skjønte jo ingenting. Da han kom tilbake 15 minutter seinere hadde han med seg en pose. Han prøvde å skjule den, og pratet seg vekk når jeg spurte hva det var. Tenkte ikke mer over det, da han tydeligvis ikke ville svare... Vi la oss ned igjen, kikket litt på fransk tv, han oversatte og vi lo litt. Mange kyss og gode klemmer, mer enn vanlig, ledet til en liten "runde" i senga.

Han ville absolutt ha meg øverst, og det var jo greit! Vi hadde holdt på en stund da han plutselig ba meg om å stoppe. Han fomlet litt med noe han hadde i handa, og så samtidig veldig kjærlig på meg. Da jeg så at det var en ring, ble jeg helt satt ut. "Vil du gifte deg med meg?" kom det fra han, litt beskjedent. Jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg, det var jo heeelt uventet! Det ble litt latter og røde fjes før jeg fikk sagt ja.

Fikk servert frokost på senga etterpå, blomster og nydelig sjokolade. Han hadde vært rundt omkring i området for å se hva som var åpent, og handlet for anledningen. Familie og venner fikk fort vite at vi hadde forlovet oss, men vi unnlot å fortelle på hvilken måte frieriet ble gjort".

Les mer og delta selv HER! fri_hoyde.gif

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning