De beste bryllupsreisene!

Tenk tre viktige punkter før dere drar på bryllupsreise. Her får du dem!

Publisert Oppdatert
Ann Kristin Nissen fra Brudepikene.no har bryllup i utlandet og Norge som sin spesialitet, men har også noen tanker om den perfekte bryllupsreisedestinasjonene.

Perfekte reisemål

- Vi synes det virker som de fleste ønsker en eksotisk destinasjon, og sol og strand. Maldivene, Seychellene og Mauritius er ultimate steder hvor det er vakkert, og hvor de kan sole seg og kose seg etter bryllupet, forteller Nissen til Kvinneguiden.

Bryllupsarrangøren mener også at Thailand er populært i tillegg til Afrika.

- Hvis paret ønsker litt mer opplevelser, så anbefaler vi for eksempel Sør-Afrika eller Tanzania med safari, sier Nissen.

Er dere på jakt etter en rimeligere tur, så anbefaler Brudepikene.no et par steder i Europa, for eksempel Amalfikysten med vakre Positano, eller den Franske riviera og området rundt Nice.

Viktige ingredienser

Her er Brudepikene.no's beste tips til hva en bryllupsreise skal inneholde!

  • Bryllupsreisen bør være romantisk sånn at paret kan flyte litt videre på "rusen" etter bryllupet.
  • Ikke dra til et jet-set-sted, men heller til et sted som føles unikt og ekte, hvor paret blir godt ivaretatt, og hvor de kan dyrke kjærligheten.
  • Romantikk, god mat, avslapping, luksus, ekstra god service, gode opplevelser, det lille "ekstra", følelsen av å bare være de to i sitt eget lille univers, sex og hygge hører også med.afrika2-320

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning