Bryllupstrender for 2010!

Hva er de viktigste trendene for bryllupet i 2010? Tipsene får du her!

Publisert Oppdatert
Om noen måneder går vi en ny og travel bryllupssesong i møte, og de fleste som skal gifte seg til sommeren har allerede startet planleggingen for fullt.

Vi har spurt journalist for Bryllupsmagasinet, Jeanette Henriksson om de viktigste trendene for 2010.

Trendy brud

Kjoletrender er for mange lite relevant, da de fleste har fokus på å finne kjolen som er mest flatterende, og ikke nødvendigvis mest trendy. Valg av undertøy, smykker og annet tilbehør er derimot mer trendavhengig:

- Sko er også utrolig viktig! Mange velger vakre sko med høye hæler, det er helt greit dersom man er vant til å gå på dette, men tenk at skoene skal fungere hele dagen. Hvem vil halte seg gjennom sin viktigste dag? spør Henriksson.
 • Tips til utdrikningslaget
 • Skjønnhetstips til bryllupsdagen
 • Vakkert hår til bryllupet

 • De fleste bruder velger de tradisjonelle bryllupsfrisyrene, men journalisten forteller at det blir mer og mer vanlig å bruke slør, særlig korte slør;

  - Lilly kommer med en helt ny kolleksjon av akkurat denne typen slør for 2010, forteller Henriksson.

  Det er alltid trendy å se naturlig ut, og også i 2010. Sminken skal holde gjennom hele dagen uten at man skal se oversminket ut.

  - Bruker man lite sminke til vanlig, bør man satse på en naturlig look også på den store dagen. Husk også at det kanskje kommer en gledeståre eller tre, så det kan være lurt å velge vannfast sminke, tipser journalisten.

  Brudgommen i smal dress

  Trendene skifter litt når det gjelder brudgommen i 2010. Henriksson forteller at kjole og hvitt gjerne skal byttes ut med kortere jakker, og dressen skal være smalere i fasongen.

  - Mange velger også en dress de kan benytte ved andre anledninger. Slik blir dressen for bryllupet en fremtidig investering, sier hun.

  Når det gjelder gjestene finnes det ingen konkrete trender annet enn regelen som stort sett alltid gjelder;

  - Kvinnene skal ikke være vakrere enn bruden, så spar derfor litt på pyntekruttet, råder Henriksson.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning