De fleste planlegger bryllupet ned til den minste detalj: Tidspunkt og sted for feiringen, hvilke fargetema skal det være, hvordan skal bordplasseringen legges opp, maten og drikken - hvor mange har allergi, hvor mange kan ikke drikke alkohol, skal det være fri bar eller ikke, og hva skal man ønske seg?

Det skal godt gjøres å blidgjøre hver eneste person som er invitert, men det er i alle fall viktig at brudeparet forsøker å gjøre det beste ut av dagen slik at de fleste har det bra.

Silje Glenne driver Glennewedding AS sammen med Gry Glenne.

Hun mener at det er visse ting brudeparet bør starte med å planlegge:

- Det er viktig å legge til rette for at det er nok mat og drikke i løpet av dagen, sier Glenne til Kvinneguiden og tipser videre;

  • Legg til rette for at ingen fryser eller er for varme. Har man for eksempel et uteområde kan det være fint å legge pledd der, særlig om kvelden.
  • Gi klar informasjon i invitasjonen, samt kontaktinformasjon til toastmaster og eventuelt bryllupsplanlegger om en har det.

Det er også visse ting man absolutt bør sørge for å unngå som brudepar:

- At det koster for mye for gjestene å komme, påpeker Glenne.

Videre forteller hun om andre ting man for alle del bør unngå:

  • Kun dyre ønsker på ønskelisten, samt vanskelige gaver å få tak i.
  • For mange og lange taler.

Og joda; det er mye mer brudeparet bør være obs på når de vil arrangere den perfekte feiringen for sine gjester.

Sjekk i listen under, eller bla deg gjennom karusellen på toppen!

 

Les hele saken

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!