Bryllup rett rundt hjørnet?

Vi gir deg tipsene du bør huske på til den store dagen.

Publisert Oppdatert
Det kan virke som det er en million saker og ting å tenke igjennom før bryllupet, og på selve dagen kan det hende at hjernen løper litt løpsk og plutselig virker det som om du egentlig ikke er ferdig med noe som helst!

Heldigvis er dette helt normalt skal vi tro eksepertene, men det er mange måter å holde bryllupsnervene i sjakk på. Her får du noen tips fra nettstedet Weddingpath:

På den store dagen
  • Når du får fikset håret ditt er det lurt å bruke en skjorte eller genser med knapper eller glidelås. Har du på deg en t-skjorte eller genser du må trekke over hodet kan du få problemer med å få skiftet uten å ødelegge frisyren.
  • Om du har en kjole som du må trekke over hodet, bruk et putetrekk eller et silkeunderskjørt over hodet ditt først. På denne måten vil kjolen skli over hodet uten å skade håret og samtidig forhindre at du får sminke på den.
  • Ta bort merkelapper og klistremerker under skoene, kan være lurt å gjøre det kvelden før slik at du slipper å fikle med det når du er stresset.
  • Om kjolen din har snøring eller knapper sydd på, spør en venn om hun kan hjelpe deg å kle på deg.
  • Det er lurt at bruden kler seg opp først. Mange pleier å kle opp bruden sist slik at alle kan hjelpe til, men om man plutselig ligger bak tidsskjema, kan bruden bli stresset og kle på seg i hui og hast. Om bruden blir kledd først, kan man bruke god tid og være avslappet. Det er heller ikke brudens jobb å kle på brudepikene.
  • Brudgommen må heller ikke glemmes. Dette kan virke som en selvfølge, men han bør huske sokkene sine! Mange brudgommer gifter seg i sokker som vises på fotografiene etterpå.
  • Om han vanligivs barberer bort håret på hodet bør han gjøre dette noen dager før. Et helt glattbarbert hode vil stikke seg frem og skinne på alle bilder som blir tatt den dagen.
  • Det viktigste for både bruden og brudgommen er å glemme alt annet denne dagen og nyte hverandre og bryllupsdagen. Planleggingen er fullført og det er på tide å ha det moro og kose dere. Hva enn som skjer, kos dere og ikke tenk mer over småfeil. Le det heller bort og ha det gøy! Ikke glem grunnen til at dere er der - for å bli mann og kone.


  • Kilde: Weddingpath.co/uk
Bryllup2-320

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning