Brudekjolejakten i gang

Leila Hafzi lanserer brudekjoler for første gang.

Publisert Oppdatert
Siden designer Leila Hafzi først startet i 1997, har interessen rundt hennes vakre og feminine kjoler eksplodert. Hun er mest kjent for aften- og festkjoler, men nå har hun også lansert sin første brudekjolekolleksjon, som kommer til neste år.

Kjolejakten

Mange designere opererer med minst 8 måneders leveringstid på brudekjoler. Det betyr at du allerede et år før bør begynne å kikke deg om etter den perfekte kjole. Det er nemlig ingen hemmelighet at det ofte tar tid å finne kjolen man vil ha på den store dagen.

Les også: Bryllupstrender for 2010

Les også: -Ikke sol deg for mye

Les også: Shoppe brudekjole på nett?Da er det smart å ha god tid slik at man ikke blir for stresset i det bryllupsdatoen stadig kommer nærmere.

Neste års kolleksjon

Allerede i februar ble brudekjolekolleksjonen presentert på catwalken under Oslo Fashion Week, men kolleksjonen ble også presentert på bryllupsmessen på Grand Hotell i Oslo forrige lørdag.

Den norske designeren er kjent for sine flagrende kjoler laget av silkechiffon, silkeorganza og håndmalt silke. Neste års bryllupskolleksjon er blant annet definert med draperinger og dekorerte med detaljer som blomster for å fremheve femininiteten til kvinner.

I kolleksjonen er det de myke fargene som kremhvit, champagne med et hint av gull, lys lavendel, peach og puddertoner som regjerer.

Se kolleksjonen i bildeserien på toppen!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning