Brudekjolen du kan spise

Den colombianske kokken Juan Manuel har kokt i hop en god idé – nemlig spiselige brudekjoler.

Sist oppdatert
Noe mote kan bli i det vel spesielle laget for oss "vanlige dødelige"...

Til å spise opp

Kjolene er laget av blant annet 2000 sukkerglaserte roseblader, og mye av tilbehøret - som smykker og blomsterbukett - skal også kunne spises.

Les også: Ville du gått i disse?

Les også: Pønka med vri

Les også: Blondebesatt



For kvinner som elsker både godteri og brylluper, må dette være en strålende kombinasjon. De smakfulle antrekkene ble vist fram på en tekstilmesse i den colombianske byen Medellin i slutten av januar.

Fillete

Noe annet som også stod på moteplakaten forrige uke, var fillene.

Den ene filla slo den andre i hjel på catwalken under motemessa i Düsseldorf, Tyskland. Det var designeren Dora Abodi, fra Ungarn, som hadde kastet seg over filletemaet i sine kreasjoner.

Kan det være en kommentar til nedgangstidene som plager mange land i Europa? Uansett, mote er mote - og blir man inspirert, kan man kanskje få til noe lignende med en god saks og noen tråklesting.

Denne saken ble første gang publisert 22/02 2011, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også