Sommertid er bryllupstid, men hva skal man egentlig gi til brudeparet?

Kort gaveliste

Det er ingen tvil om at det er dyrt å arrangere bryllup, spesielt om man vil invitere hele slekten, alle venner, helst holde festen i et luksuriøst lokale og i tillegg ønsker seg en dyr brudekjole. For å ikke snakke om ringene, vinen, maten og underholdningen..

Les også: Nydelig brudesminke

Les også: Bryllupsreise for alle

Les også: Unngå bryllupsnerverListen kan bli lang, en liste som derimot blir kortere og kortere er den klassiske gavelisten!

I følge en undersøkelse som britiske Wedding Magazine har gjennomført, ønsker halvparten av de spurte, kommende brudeparene seg penger isteden for gaver fra sine bryllupsgjester. Det skriver The Telegraph.

Trenger ikke pynteting

For mange par handler det først og fremst om å få slippe pynteting og gjenstander de egentlig ikke trenger.

At det blir mer vanlig å ønske seg penger til bryllupet, mener ekspertene har med finanskrisen å gjøre, skriver The Telegraph.

- Før var det pinlig å be om penger, men etter finanskrisen har man nå begynt å våge å trosse tradisjonen og be om penger i stedet, forteller Wedding Magazines redaktør Catherine Westwood til The Telegraph.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!