Å gifte seg innebærer for de fleste månedsvis med planlegging. Og når det viktigste er unnagjort, som å bestemme seg for dato, vigselssted, bestille fotograf, og ikke minst bestemme seg for hvilken kjole man skal ha, gjenstår alle detaljene. For som brud vil man jo ta seg best mulig ut på den store dagen!

Gjør det selv

Alle detaljer er med på å understreke stilen og personligheten din. Buketten og blomstene skal velges, undertøy som passer til kjolen må prøves og kjøpes inn, smykkene må velges ut, og ikke minst skal man planlegge hvordan hår og makeup skal være.

Selv om det blir mer og mer vanlig å søke eksperthjelp til flere av disse valgene velger mange av brudene å gjøre jobben selv. Jo sikrere du er på hva du ønsker, desto enklere blir jobben med å velge stil og uttrykk på alt fra hår til brudebukett.

Vi har samlet våre beste saker om hvordan du velger ut alle disse detaljene, der vi kommer med tips og råd til hvordan du finner det som passer akkurat deg og din stil.

Les også:

Denne brudekjolefasongen styrer norske kvinner unna

Slik får du solgt brudekjolen din

QUIZ: Hva kan du om bryllup?

Les hele saken

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!