Det er mange måter å feire nyttår på, og noen ganger kan det bli morsommere om du tenker litt utenfor boksen og dropper den helt tradisjonelle festen med skyhøye hæler, byliv og champagne i strie strømmer.

 • Spleiselag
  I stedet for å streve en hel dag på kjøkkenet før nyttårsgjestene kommer, kan du invitere til spleiselag. Alle tar med seg noe, og ingen behøver å slite seg ut på forhånd.
 • Venninne på besøk
  Hva med en koselig kveld med en god venninne? Se film, prat, spis god mat eller gjør hva dere vil og nyt den fine aftenen.
 • Filmkveld
  Inviter venner til en filmkveld med moro på TVn, myke puter i sofaen og snacks på bordet.
 • Mimrekveld
  Hva har du og vennene egentlig opplevd dette året? Kom sammen og ta med bilder fra året som har gått. Diskutér gode episoder og spill musikk som minner dere om gode tider dere har hatt sammen.

  Dere kan også lage lapper med hva man ønsker seg for året som kommer. Spar på lappene til neste nyttårsfest igjen, og se så om ønskene dine gikk i oppfyllelese eller om ønskene dine endret seg i løpet av året.
 • Dra til utlandet
  Er du lei av å stå ute og hutre klokka 12 på nyttårsaften mens rakettene suser over det tette skylaget? Da kan en reise til varmere strøk være noe for deg.
 • Dra på fjellet
  Vil du gå inn i det nye året ombringet av fredelig natur, kan du ta nyttårsfeiringen på fjellet. Om du vil være alene eller ha med deg noen, er opp til deg.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!