Det er ikke lenge til de lyse kveldene dukker opp. Og hvorfor ikke forlenge kosen utendørs ved å fikse pynte opp utearealet?

Miljøvennlig kolleksjon

Hva med utebelysning som lyser så snart mørket faller på gjør dagene og kveldene lenger.

- Utelampene kan brukes overalt. De kan settes på bakken eller bordet. De kan henges i trær og over terrassen. Fleksibiliteten gjør at du enkelt kan få uterommet akkurat slik du vil ha det, sier trend- og hjeminnredningsspesialist Camilla Gjerset hos IKEA Norge.

Fargerik sommer

Foruten de lysende nyhetene, er årets sommerkolleksjoner full av fargerike godbiter. Grønn er den store fargen denne sommeren, men også blått og rødt er farger som går igjen i både mønstre og ensfargede tekstiler. Kombinasjonsmulighetene er mange og utvalget av matchende bord, stoler, parasoller er stort.

Det er ikke alle som kan flotte seg med en plasskrevende rottingsalong utendørs. Mange trenger smarte løsninger til små uteplasser. Da kan det være fornuftig å gå for sammenleggbare stoler, krakker som kan stables, og bord og parasoller som kan monteres på balkongrekkverket. I den nye sommerkolleksjonen finner du en rekke løsninger som gir maksimalt utbytte av plassen du har.

Stuen ute her!

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!