De fleste menn synes det er sexy å se sin kjære i noe lekkert som de senere får lov å ta av, og lekkert undertøy står også på ønskelisten til mange kvinner.

Feil størrelse

Da er det utrolig kjedelig om det ikke passer!

Men det er ikke noe overraskelse dersom tøyet er for lite eller for stort. Til og med kvinner selv synes det er vanskelig å kjøpe undertøy. Det forteller Annette Ebbing Listuen ved undertøyskjeden Triumph International.

- Hele syv av ti kvinner bruker feil størrelse! Så det aller beste tipset til menn er faktisk så kjedelig som å kjøpe et gavekort hos en undertøysforhandler slik at kjæresten kan få den veiledningen og hjelpen til å finne det undertøyet som passer henne best. Da får hun også riktig størrelse, tipser Listuen.

- Rot i skuffen!

Hvis du synes det blir litt tamt å komme med gavekort til kjæresten din (selv om hun garantert vil bli glad!), foreslår Listuen at du roter i skuffen til dama. Her har du hennes tips:

  • Mennene kan sjekke undertøysskuffen til kjæresten og notere ned stikkord.
  • Sjekk størrelsen kjæresten har i dag på både BH og truse.
  • Sjekk om hun har mest pushup-BH, altså med bøyle og puteinnlegg.
  • Sjekk om hun bruker BH med bøyle eller uten.
  • Sjekk om hun har blonde-BHer eller BHer med glatt stoff.
  • Sjekk hvilke typer truser kjæresten normalt bruker. Hvilket snitt eller hvilken form hun foretrekker.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!