I det romantiske dramaet "Netter i Rodanthe", basert på Nicholas Sparks' bestselgende roman spiller Diane Lane Adrienne Willis en kvinne med et kaotisk liv. Hun flytter til den lille kystbyen Rodanthe i regionen Outer Banks i delstaten North Carolina for å passe vertshuset for en venn en helg. Hun håper å finne idyllen og stillheten hun desperat trenger for å tenke gjennom konfliktene hun må takle - en ektemann på villspor som har spurt om å få komme hjem og en tenåringsdatter som er imot alle valg Adrienne gjør.

Filmen har premiere 14 november.

Pakken vi deler ut inneholder:

Vinsett med to vinglass, opptrekker og romantisk lys
3 bøker, Netter i Rodanthe av Nicholas Sparks
Vinbeholder
Genser
Boklys
6 kinobilletter som kan brukes i alle landets kinoer

Svar på følgende spørsmål, og du er med i trekningen!

Denne prisbelønnede skuespilleren vant en Golden Globe for rollen han hadde i den Oscar-belønnede hitfilmen Chicago. Han spiller Dr. Paul Flanner i Netter i Rodanthe, en kirurg som rømmer til et lite vertshus ved kysten av Outer Banks for å tenke gjennom livet sitt. Hvilken skuespiller snakker vi om?
Navn:
Epost:
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!