The Sims er et av verdens mest selgende dataspill. Det fenger tydeligvis både barn og voksne, selv om det er begrenset med både vold, sex og action.

Etter å ha spilt meg lei på grunnpakken, tatt eksamen utallige gange i "Livets skole" og festet hele natta i "Uteliv", så kom jeg plutselig over "Forretningsliv" i en butikkhylle.

Nå slipper vi å vente på at simmene skal komme hjem fra jobb. I stedet kan de starte sin egen bedrift, enten hjemme eller i et eget lokale. Og det fenger igjen. Hele påsken har gått med til å få familiebedriftene til å gå rundt.

Du kan velge å bli baker, starte lekebutikk, restaurant, skjønnhetssalong og mye mer. Du kan til og med ansette andre simmer.

"Forretningsliv" inneholder selvsagt flere nye muligheter også. Blant annet en å bygge halve plan i husene, uten å jukse. Det er også flere nye møbler, gulv og tapeter.

Du kan lese mer om "Forretningsliv" på den offisielle hjemmesiden til The Sims 2 . Der finnes det er godt forum, flere gode linker og muligheter for å laste ned stæsj til spillet. Om du melder deg inn og betaler noen kroner, får du tilgang til alt du kan tenke deg.

__________________________________________________________________________

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!