Produsentene vil ha guvernøren av California på rollelista, og sier i følge the Mirror at de er i dialog med superstjernen.

Det eneste «lille» problemet som kan stikke kjepper i hjulene for planene er det faktum at skuespilleren egentlig ikke er skuespiller lenger, men guvernør. Derfor har produsentene bestemt seg for at de skal lage filmen uansett om Arnie er med eller ikke.

Uansett om Schwarzenegger sier ja eller ikke, rollen det dreier seg om kan knapt kalles å være betydningsfull, det er nemlig en såkalt Cameorolle det snakkes om. Cameoroller er mikroskopiske filmroller, og man kommer som regel ikke på rollelisten en gang.

Allikevel er det ingen tvil om at en ørliten Arnievisitt vil gjøre den fjerde Terminatorfilmen mer attraktiv for fansen, for det blir liksom ikke ordentlig Terminator uten den store mannen fra Sveits.

Fram til avklaring finner sted leter produsentene etter en regissør de kan lempe manuskriptet over til. Spørs om noen tør å ta på seg jobben, det lukter kalkun lang vei..

__________________________________________________________________________

Foto: dreamstime.com

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!