I følge IOL.com har Kylie avslørt at hun planlegger et comeback i desember. Sykdommen skal være i ferd med å slippe taket, og Kylie sier at hun nesten ikke klarer å vente med å gi noe tilbake til fansen.

Det har vært en tung tid for Kylie, ikke bare har hun kjempet for livet, men hun har i tilegg måtte forsone seg med at hun muligens aldri blir mor. Hun har gitt uttrykk for at hun svært gjerne vil ha barn med sin kjæreste Olivier Martinez, men siden Kylie har gjennomgått harde cellegiftbehandlinger, har hun muligens blitt steril.

Kylie har gjennomgått både operasjon og cellegift, og i februar røpte søsteren Dannii Minouge at behandlingen endelig har tatt grep om søsterens sykdom. Fans over hele verden har holdt pusten, og nå ser det altså ut til at verdensstjernen er på vei tilbake til scenen.

Kylies sykdom har bidratt til at kvinner over hele verden har fått undersøkt brystene sine. Det at en superstjerne også kan få brystkreft, og bli dødssyk av det, har gitt fans over hele verden en påminnelse om at man aldri kan være sikker på å bli skånet.

Comebackkonserten skal i følge News of the World holdes i Sydney Superdrome, og fansen kan knive om 20 000 billetter.

For å snakke med andre Kyliefans, eller gi Kylie selv en oppmuntring kan du ta en titt på det offisielle Kylieforumet

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!