Mylinks.no kan være løsningen.

Mylinks.no er en onlinetjeneste. Her kan du logge deg inn og få tilgang til alle favorittlinkene dine uansett hvor du er, bare du er tilkoblet internett.

Det hele er svært enkelt. Første gang du besøker siden registerer du deg med brukernavn og passord (og e-postadresse). Nå kan du logge inn og lage mapper for hver kategori.

Linkene registreres enkelt ved å gi dem et navn (f.eks Kvinneguiden) og deretter legge inn linken (f.eks http://www.kvinneguiden.no) og velge hviken mappe linken skal ligge i. Du kan også velge om linken skal åpnes i et nytt vindu. Om du ikke legger inn http:// i begynnelsen av linken, så vil du få forespørsel om linken skal begynne slik.

Til venstre i bildet vil oversikten over mappene alltid være tilgjengelig. Når du klikker på en mappe utvider den seg og viser hvilke linker den inneholder.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!