Du trenger:

Minikommode e.l.
Borr
Blomsterpinner
Trelim
Nålpute
Små stifter eller skruer

Ta ut skuffene i minikommoden (og mal dem hvis du vil). Bruk en linjal og en blyant til å merke av hvor trådsnellene skal sitte på toppen av syskrinet. Bruk gjerne en litt stor trådsnelle som mal, slik at du er sikker på at det blir plass.

Del opp blomsterpinnene i 3-5 cm lange biter. Borr hull til disse (like store som omkretsen av pinnen) i toppen, men pass på at du ikke borrer gjennom topp-platen. Drypp litt trelim i hullene og sett blomsterpinnene. Pass på at de blir rette.

Når limet er tørt kan du male toppen og pinnene i ønsket farge. Gjør det samme med resten av kommoden.

Bruk en nålpute du har eller sy en enkel pute som er mindre enn siden på syskrinet ditt. Fest den med små stifter eller skruer, slik at den henger lett tilgjengelig på siden av syskrinet.

Nå er syskrinet klart til bruk. Sett trådsnellene på blomsterpinnene og de holder seg på plass. Løse nåler setter du i nålputen og pakker med nåler får plass i en av skuffene. Du har også plass til knapper og annet tilbehør.

Om du har valgt en kommode med mange skuffer, så kan det være lurt å merke skuffene. Du kan f.eks lime knapper utenpå knappeskuffen og en stor nål utenpå skuffen med nåler.

Minikommoder finner du blant annet på IKEA.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!