Du har kanskje sett dem på postkontoret eller i bokhandelen? PC-skolens hefter koster 69 kroner og du kan velge mellom nesten 70 forskjellige hefter.

Heftene gir deg en enkel og grei innføring i alle Microsoft-programmer, men du kan også velge hefter om MP3, bilderedigering, astronomi, slektsforskning og en drøss med andre emner.

Disse heftene gjør at du ikke mister motet eller tømmer kontoen. Selv om du ikke kan kalle deg ekspert etter å ha lekt deg gjennom forklaringer og øvningsoppgaver, så har du i alle fall lært deg det grunnleggende.

Heftene finner du blant annet på postkontoret og hos bokhandleren, men du kan også kjøpe dem på nett. Bokkilden har hele 67 hefter i salg og gir deg en grei oversikt.

Det er heller ingen grunn til å fortvile om du bruker eldre versjoner av programmer eller operativsystemer. Heftet om Windows 95 er fortsatt tilgjengelig.

Dette er kanskje en fin julegave til deg selv eller en venn som er litt "grønn" når det gjelder data. Eller hva med å skaffe en liten samling som er tilgjengelig på jobben?

Det er også grunn til å nevne at en del av heftene dekker pensum til datakortet.

__________________________________________________________________________

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!