Montana-hyllen, fra den danske produsenten Montana Møbler, har blitt en favoritt hos mange interiørdesignere på grunn av enkle linjer og store kombinasjonsmuligheter.

- Vi selger mest Montana i de tre standardfargene hvit, lys grå og mørk grå. Men nå har vi lansert 24 nye farger i spesialsortimentet, og kan dermed tilby til sammen 49 ulike farger, sier salgskonsulent Heidi Kristensen i Montana.

Vennlig eller grasiøs

Fargenavn er en liten vitenskap i seg selv, og her er de nye fargene delt inn i seks velklingende kategorier: Graphic, Excellence, Grace, Friendly, Authentic og Attitude. Innenfor disse kategoriene finner vi blant annet kraftig gressgrønt og dyp purpur.

I tillegg til fargene byr Montana også på store valgmuligheter i størrelsen, formen og dybden på modulene. Det finnes 42 ulike grunnmoduler. En av de vanligste er grunnmodulen "1112", som er 70x70 cm i bredde/høyde, og 38 cm dyp.

I en av de tre standardfargene koster en slik modul 2500 kroner, mens prisen med spesialfarge blir 2859 kroner.

En annen prisklasse

Til sammen skal det finnes 5 milliarder kombinasjonsmuligheter, melder Montana.

Mens Montana er et hyllesystem i øverste prisklasse, finnes det også fleksible hyllesystemer for dem som vil spandere mindre penger.

Billy, som er blant Ikeas mest populære møbler og Norges mest kjøpte bokhylle, er et eksempel. Billy byr ikke på fullt så mange kombinasjonsmuligheter som Montana, men så er også prisnivået atskillig lavere.

En Billy med høyde 202 cm, bredde 40 cm og dybde 28 cm, koster 245 kroner. Kombinasjonsmodulene består blant annet av lavere hylle, hyller med andre bredder, hjørnehylle, overhylle (35 cm høy), CD-søyle, vitrinedører og glasshyller.

__________________________________________________________________________

I samarbeid med Min Bolig

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!