Den spanskfødte designeren Jaime Hayon går nye veier. Hans kolleksjon strekker seg fra smekre håndvasker, med nye og uante muligheter til å innkorporere forskjellig tilbehør, til innredninger som er komplette ned til minste detalj. Med gull, platina, gul, svart eller hvit finish.

Knaggene med hoder er et symbol for Hayons baderomsdesign. De skal henlede tankene på å drapere et håndkle rundt nakken, og bringe en vennlig touch inn i en del av huset vi besøker flere ganger hver dag.

"Vi ønsker å gi baderommet tilbake elegansen det hadde i tidligere tider, men uten å ofre moderniteten i formene eller funksjonaliteten på innredningene". Slik lyder målsettingen fra det spanske firmaet Artquitect. Baderomsmøblene ble presentert på møbelmessen i Milano i april.

- Vi har ingen norske forhandlere foreløpig, men ser etter noen som ønsker å selge våre møbler, opplyser Montse Aquilera, sjef for eksportavdelingen hos Artquitect.

Mer info på www.artquitect.net .

I samarbeid med Min BoligLes hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!