Hva bør bordkortene koste?

En av Kvinneguidens brukere skriver: Borkortene skal gjøre nytten sin under middagen. Enkelte av gjestene tar alltid borkortene sine med seg hjem, men andre ikke engang legger merke til bordkortene. Men det er kanskje lurt å vurdere hvor mye penger man ønsker å legge i dette.
I mine øyne er det ikke så fornuftig å bruke mange hundrelapper på en så liten ting. Men bordkortene skal allikevel stå i stil til resten av bordet.
Mitt tips er:
Prøv og finn billige varianter og ikke bruk for mye penger på akkurat dette.

Bordkort av ståltråd

For å lage bordkortene trenger du en ståltråd, enten i gull eller sølv. Du trenger også en papirlapp med navnet til den som skal ha bordkortet på.
Selv printet vi ut slike navnlapper fra PC'en i den skrifttypen vi brukte til bryllupet vårt. Jeg klipte så ut hvert navn, og brukte en lighter til å brenne rundt kanten på lappen. På den måten ble det litt mer ut av lappen enn en helt vanlig hvit lapp.
Jeg tok så ståltråden på ca 10-15 cm og stakk den gjennom lappen foran navnet. Så surret jeg ståltrådendene sammen, og vips hadde vi et bordkort.
Bordkortene kan brukes som serviettringer, og er meget dekorative.

Flere ideer til bordkort

En av våre brukere ønsker å å dele noen ideer til bordkort:
Lag små staffelier (slikesom kunstmalere bruker) av tre og sett ganskeenkelt bordkortet på det. Eller få en glassmester til å skjære til småspeilbiter som en kan male/skrive navnet på. Små modeller av brudeparet(kan lages på så ymse vis) med et kort mellom seg, er også stilig.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!