Jeg stemplet først brudeparet på hvit kartong og tok på sort "embossing" pulver (fås kjøpt på hobbyforretninger), man varmer opp det så pulveret smelter og glinser litt. Så farger jeg brudeparet slik jeg vil ha det. Klipper rundt brudeparet og fester det fast på kortet med limputer.

Så har jeg festet gullhjørne-klistremerker i to av hjørnene, og knytt en gullsløyfe som jeg festet øverst i det høyre hjørnet.

Inni innbydelseskortet har jeg limt på gullhjerter halvveis oppå hverandre i hvert hjørne. De har jeg klipt til med sånn hjerte-klipper man får kjøpt på hobbyforretning.

De to neste kortene er også laget med stempler. De er i A5-størrelse. Gullhjertet på kortet til høyre har jeg stemplet og tatt på gull- "embossing" pulver som jeg har smeltet (over brødrister.. hehe.. høres dumt ut, men det er effektivt!) Så har jeg klippet inni hjertet, så brudeparet som syns utenfra er limt inni kortet. Under brudeparet har jeg limt til mønsterark som jeg har klippet til i passende størrelse. Og så har jeg limt to gullringer i hvert hjørne. Og jeg har skjært ut en firkant av mønsterarket for å få litt plass til skriving inni kortet. Jeg har også glitter rundt hele mønsterarket. Det gjør det litt mer lekkert, syns jeg.

Rosene på kortet til venstre er også stempel. Har stemplet det rett på kortet. Ett stempel oppe og ett snudd opp ned. Ellers er det kortet laget på samme måte som kortet med gullhjertet.

Det her er gøy å drive med!

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!