En idè til bordpynt, eller pynt andre steder, er NICE islykter - former kan kjøpes i ledende blomsterforretninger - fyll formen med vann og legg f.eks. roser eller andre blomster i formen og fyll med vann. Legg blomstene eller annen pynt i spenn, slik at de ikke glir opp av vannet. Frys formen. Fjern som angitt i bruksanvisningen. Plasser lykten i et litt dypt fat og pynt rundt med enten marbles eller f.eks. granbar.....(dersom formen ble litt skjev, bruk aluminiumsfolie på undersiden for å rette opp). Vips har du en nydelig borddekorasjon til selskapet!!!!!

Lyktene er absolutt helårsdekorasjoner - til sommeren kan man jo fryse dill og sitronskiver og fylle "lykten" med reker og annen sjømat, en artig borddekorasjon det også.... så mulighetene er mange.

Om man fyller konditorfarge i vannet skaper det artig utseende og lysskjær.


Lyktene kan også plasseres utendørs i vinterbryllup og være fantastisk atmosfæreskapende, eller brukes som vinholder om man ønsker en annen vri.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!