Innbydelse.
Her har jeg brukt et dobbelt hvitt kort. Du kan også brette en A5 kartong på midten. Klipp ut et hjerte av gullkartong. Lim det på med skolelim. Tegn så på et hjerte som overlapper kartonghjertet med en gull- glitter relieff- liner. Tegn så en ramme rundt med en gull relieff- liner. Klistre så på klistermerket "Innbydelse", og gull sløyfen.

Bordkort.
Her har jeg klippet ut en bit med hvit kartong, og brettet på midten. Stans ut et hjerte av gullkartong ved hjelp av et stanseverktøy, eller klipp det ut. Lim på hjertet, gjerne litt utenfor kortet. Tegn så på et hjerte som overlapper kartonghjertet med en gull- glitter relieff- liner. Skriv på navn med gull relieff- liner, eller en gulltusj/- penn. Festes til glasset med en klype. Jeg har brukt en gull- lakkert klype, men du kan bruke en trehvit klype som du selv kan male i gull med hobbymaling.

Bordkort 2.
Du kan også lage bordkort rett på glasset. Bruk da glass- eller porselensrelieff-liner i gull. Tegn på gullkant på drikkekanten. Tegn noen gullhjerter, og skriv på navnet. Stekes i vanlig stekeovn i følge bruksanvisningen som følger relieff- lineren. ( Tåler da maskinoppvask). Et koselig minne til gjesten.

Takkekort.
Her har jeg brukt et hvitt passepartoutkort med utstanset hjerte. Tegn på med gull- glitter relieff- liner rundt utstansingen. Knyt fast en gulltråd, og lag sløyfe på. Klistre på klistermerket "Takk", og sløyfen.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!