Systemet kalles H-System, og er den perfekte innredningshjelpen for folk som trenger fleksible løsninger for små eller åpne rom.

- Mange begynner å bli lei av åpne planløsninger i hjemmet. Folk har innsett hvor upraktisk det kan være å ikke kunne skjerme av deler av boligen. Derfor har designerne våre kommet opp med en fleksibel løsning som kan flyttes ved behov og benyttes på flere ulike områder, sier Einar Wangen, salgsdirektør for Kirsch i Norge.

H-System består av tre stålstenger som monteres uten å bruke verktøy. Stengene spennes opp mellom tak og gulv, og etterlater ingen spor i interiøret. Når de loddrette stengene er på plass, plasseres den vannrette stangen i ønsket høyde og H-System er klart til bruk. Stengene kan forlenges opp til 3,4 meter.

Den nye multistangen setter en helt ny standard for den tradisjonelle gardinstangens funksjon både når det gjelder design og bruksområder.

Les mer hos Kirsch .

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!