Hva skal stå på invitasjonene?
Husk at invitasjonen er den første kunngjøringen av den store dagen! Mange synes det er hyggelig å gjøre noe spesielt ut av invitasjonen. Da er det hyggeligere å sende den ut, og veldig hyggelig å motta den. En invitasjon bør gi gjestene følgende informasjon: hvem, hva, når, hvor vielsen skjer (med kart eller veibeskrivelse hvis noen ikke er kjent på stedet) og hvor og når middagen skal være.

Du kan få kjøpt ferdige invitasjonskort hos bokhandleren som du bare fyller ut med navn, sted og tidspunkt. Bokhandleren har også en mengde nydelige kort som du kan skrive på med hånd, eller du kan kjøpe ferdig pyntede ark som du kan printe ut invitasjonen skrevet på pc.

En del firmaer trykker også opp invitasjoner, bordkort, takkekort ol. i samme stil. Du finner linker til et par norske firmaer som har nettside i vår pekersamling. Der finner du også et stort amerikansk nettsted, som sender invitasjonskort i hele verden. De har et meget bra utvalg du kan se igjennom før du bestemmer deg.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!