På Nettet
Ett godt utgangspunkt kan være å ta kontakt med Bryllupsreiser.no som skreddersyr reisen etter deres ønsker og behov. De kan også arrangerer bryllupet for dere; et bryllup på De Indiske øyer eller Karibien, gir den viktige begivenheten et element av tropisk romantikk - og fantastiske minner for resten av livet.


Eventyrlysten, fattig eller rik?
Valg av bryllupsdestinasjoner er ikke lett. Enten du ønsker bungalowliv på stranden, jordbær, champagne og roser i sengen, eller ett lite actioneventyr, kan riktig destinasjon være vanskelig å finne. DinSide har satt opp en meny som matcher selv den smaleste preferanse. Her finner du alt fra overnattinger på verdens dyreste hotell til steder det er naturlig å tilbringe det meste av døgnet i sengen.Honeymoon Hotspots
Det finnes flere ulike internasjonale tjenester som gir deg tips og råd om reisemål i forbindelse med bryllupsreiser. About.com gir deg en stor oversikt over artikler og andre ressurser, blant annet "10 Top Spot " som gir deg god informasjon om 10 populære reisemål. 4Honeymoon er ett annet nettsted verdt ett besøk om du er på jakt etter opplevelsesreiser eller andre mer ordinære reisetips. Du bør også ta turen innom Honeymoons.com.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!