Væren


Det handler om timing og om å være på riktig sted til riktig tidspunkt. En spennende uke hvis du er klar til å gå i gang med nye idèer og prosjekter. Din tålmodighet testes.


Tyren


Du er rolig og føler ingen grunn til å endre på saker eller skape nye ting. Du blir utfordret til å skulle gjøre noe som du ellers aldri ville ha gjort. Du er blitt mer modig og målrettet.

Tvillingene


Søsken eller naboer gir deg en hjelpende hånd med noe praktisk. Det er fokus på mindre, såvel som lengre reiser. Også språk og utenlandsreiser er aktuelt.


Krepsen


Du bruker en del tid på deg selv og dine egne behov. Du har overskudd til å gjøre noe ved ting som du har latt ligge en stund. I ditt arbeidsliv går ting støtt og rolig. Du får en mulighet til å lære noe nytt.


Løven


Du flytter rundt på saker og ting i ditt hjem. Også på din arbeidsplass er det lagt opp til endringer. Du er klar for nye tiltak. Ditt forhold til menn, sjefer eller andre autoriteter kan ikke bli bedre enn de er nå!


Jomfruen


Det vil handle om å skape rettferdighet. Selv om du føler at du er kommet hit til jorden for å tjene andre, så er det du selv som skal være i fokus denne uken. Hvis ikke, kan du tiltrekke det motsatte, nemlig urettferdighet.


Vekten


Du har en stor trang til å ville sette i gang et nytt prosjekt. Få en venn eller kollega til å coache deg og komme i gang. I løpet av helgen vil du få et tilbud eller en mulighet som du vanskelig kan si nei til.


Skorpionen


Du kan som alltid scanne dine medmennesker. Du får en mulighet til å vokse eller utvikle deg selv gjennom jobben din. I ditt kjærlighetsliv er det noe som rører på seg. Det handler om å gi hverandre mer frihet.


Skytten


Du vil gjerne starte noe. Jo mer du handler og i det hele tatt bruker deg selv fysisk, jo bedre vil du føle deg. Det er ikke i denne uken du skal tilpasse deg andres behov. Du skal selv være i fokus!


Steinbukken


Du trives med dine plikter, du tenker mer enn vanlig på ditt utseende og din fremtoning. I ditt kjærlighetsliv foregår det noe skjult, ubevisst eller hemmelig. Du sier din mening.


Vannmannen


Kjærlighetens planet Venus står positivt i ditt tegn. Dette gir grobunn for romantikk, samt positive betingelser for din økonomi. Du har lust til å lære noe nytt. Du har også lyst å se nye horisonter, en spennende uke!


FiskeneDu bruker en del av denne uken på å drømme om en ny fremtid. Jo mer du tillater deg selv å utvide dine horisonter, jo bedre. Alt som handler om studier, kurs eller reiser, er aktuelt.

I samarbeid med Newastro.dk

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!