NYHETSBREV?

Horoskop Uke 41

Hver uke vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Væren


Hvis du har en følelse av at noe foregår bak din rygg er det viktig at du gjør oppmerksom på det ved å si det til de det gjelder. Det nytter ikke at du har det ubehagelig på grunn av noe som gjerne ikke eksisterer likevel. Du drømmer mange merkelige drømmer denne uken.


Tyren


Du har en særlig fokus på ditt hjem og hva som foregår omkring det. Du ønsker forandringer, du har lyst å bruke penger og helst i forbindelse med nyanskaffelse av ditt hjem. Du er god på å bruke penger og å kjøpe praktiske og holdbare ting.

Tvillingene


Du elsker å være involvert i mange forskjellige prosjekter, gjerne på en gang. I denne uken vil du oppleve begrensninger føles hvis du ikke har lært deg å takle de. Musikk, sang eller dans er noe som uken også byr på. Du har også muligheten for en deilig, romantisk opplevelse.


Krepsen


Du elsker å inviterer gjester til ditt hjem. Og det er nettopp det du skal gjøre denne uken. Du trives med at ting går i rolig tempo. Du gjør deg noen tanker omkring din bolig. Kanskje ønsker du å fornye den eller bare ta en skikkelig rydderunde!


Løven


Det kan stadig ligge utfordringer til deg i ditt kjærlighetsliv. Det er noe som har plaget deg som du nå må ta hånd om. Det dukker noe overraskende opp rundt din økonomi. Det kan være alt fra en gevinst til uventede utgifter, alt etter nivå og utvikling.


Jomfruen


Det vil gjelde å få satt ord på dine tanker og følelser. Dine omgivelser kan dessverre ikke finne ut av hva du behøver selv. Det ligger gode sjanser til deg i ditt arbeidsliv. Det er opp til deg å ta en rask beslutning. Du bruker som vanlig din evne til å analysere, du har god detaljesans i alt du gjør.


Vekten


I denne uken har du ikke den store lysten til å være den som skaper en god balanse mellom mennesker. Du er fremdeles i krigshumør og kan godt være den som starter en krangel. Alt som tangerer kunst, skjønnhet eller natur er noe som du opplever i helgen.


Skorpionen


Du er ikke en person som tar de enkleste utveiene. Du er dyktig til å trenge inn i sakens kjerne og det blir det bruk for denne uken. Som alltid er du god til å fornemme hva dine omgivelser har bruk for. Vær forberedt på en gledelig overraskelse.


Skytten


Alt som kan utvide dine horisonter er alltid saken for deg. I denne uken er det nok snarere det motsatte som skjer. Du har mest lyst til å være alene med deg selv og oppleve så lite som mulig. Dine tanker kretser rundt om dine boligforhold. Kanskje er det fordi du behøver endringer her?


Steinbukken


Du er ikke klar for overfladiske samtaler. Ingen small talk til deg takk! Til gjengjeld har du opp til flere dype og åndelige samtaler med en person som betyr mye for deg. Igjennom disse samtalene blir du klar over at du bærer på en psykisk seighet som er ditt gode varmerke!


Vannmannen


Ditt kjærlighetsliv byr på utfordringer i den kommende uken. Enten fordi du ønsker forandringer, eller kanskje fordi du møter på en person. Du er forsiktig med pengene dine, du vet at det må spares. Til gjengjeld er det lagt opp til en romantisk helg.


FiskeneUken er full av overraskelser. Faktisk kan du ikke regne med noe som helst. I avtaler, møter og andre sammenhenger kommer det forsinkelser eller utsettelser. La deg ikke distrahere, men ta en dag av gangen. I løpet av helgen føler du endelig at roen senker seg.

I samarbeid med Newastro.dk

Kommentarer:

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

På forsiden av Kvinneguiden

FØR JOBB: Sørger du for inntak av den riktige maten før du drar på jobb, sikrer du deg en mer effektiv, produktiv og fokusert arbeidsdag. Tenk også over hva slags mat du spiser på jobb.

Spis dette før du drar på jobb

Maten som skjerper hjernen din.

ANERKJENN DIN KOLLEGA: - Vedkommende skal føle at hun/han er bra og viktig som person på arbeidsplassen, og ikke bare for den jobber vedkommende utfører, er blant ekspertenes råd for godt samarbeid.

Godt mulig at det er du som er problemet på arbeidsplassen

- Tenker man at samtalepartneren er dum, vil det skinne igjennom.

Bekjemp rynkene med sex og sitron

Her er anti-age tipsene du ikke har testet.

Mest leste saker på klikk.no

artikkel bilde

Syv ubrukelige ting til babyen

Nybakte foreldre pepres med ting de bare "må ha". Dropp disse, er du snill.

artikkel bilde

Velger du riktig kan du spare mange kalorier

Du risikerer å gå glipp av viktige næringsstoffer når du velger mat med mindre kalorier.

artikkel bilde

- Kjolen betyr at du har ligget med brudgommen

Dette bør du ikke gjøre i bryllup.

henter innhold

Tjenester fra klikk.no

 • Leder digitale medier:

  Tore A. Godager

 • Redaktør Kvinneguiden:

  Hilde Aasnæs

 • Redaktør Klikk.no:

  Jan Thoresen

 • Kontakt oss:

  Klikk her

Mest leste på Kvinneguiden

Glem kramper i beina og nærkontakt med fremmede

Få drømmesetene på flyturen.

Stinker ørevoksen din?

- Ørevoks skal egentlig lukte veldig lite.

Tar du deg litt for mye til rette?

Ikke alltid det er greit.