Er du interessert i data og internett? Da er kanskje denne siden noe for deg.

Oversikt

IKT-Startsiden har fokus på data, kommunikasjon og teknologi, og er startsiden for deg som ønsker å gjøre mest mulig via internett.

I følge administratorne for siden finner du en oversikt over nettstudier, jobbsøk, telefon og kommunikasjon, ulike hjelpemidler, reiser, spill og tester med mer.

Bredbånd, internett og web

Hva er egentlig forskjellen på internett og web? Og hva slags bredbåndløsning bør du velge? Her finner du mye fakta og informasjon som kan hjelpe deg i valget av ulike nettløsninger.

Datasikkerhet

Er du tilstrekkelig sikret med et antivirusprogram og brannmur av nyere dato, oppdatert og godkjent? Her får du en oversikt over hva du trenger, og hvordan du skaffer det? De beste gratis antivirusprogrammene finner du også her.

Mange gode tilbud

Du finner også en oversikt over mange leverandører av internettrelaterte produkter, varer og tjenester. Enten du er ute etter noe spesielt eller bare vil skaffe deg oversikt, vil du garantert finne noe av interesse.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!