3 ss olje
1-2 løk i biter
1 paprika i biter
2-3 hakka tomater eller en boks hermetiske tomater
1-2 fedd hvitløk

1-2 ss chilisaus
2-3 ts karri
litt salt og pepper
noen dråper sitronsaft

2,5 dl fløte
reker (eventuelt krepsehaler)

Stek løken gyllen i en litt stor stekepanne..
Ha i paprika og tomater og la surre ei stund.
Ha i finhakket hvitløk.
Tilsett chilisaus og krydder og la dette surre.
Tilsett fløte, og gi et oppkok...
Tilsett rekene rett før servering. OBS! Rekene skal ikke koke.

Server med ris,baguetter og en god salat.

God appetitt!
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!