Magasinet

Magasinet finner du øverst i menyen på venstre side. Tanken bak er at du som bruker skal kunne legge inn egne artikler, med bilder om du ønsker det. Du må være registrert for å kunne skrive artikler.

En oversikt over de forskjellige registreringene på Kvinneguiden finner du her .

Vi håper du finner det nye magasinet interessant, og at du kanskje blir med å utformer det videre? De nyeste artiklene finner du listet i menyen til venstre, rett under enmene i magasinet.

Linkesamling

Lenger ned på venstre side finner du vår store samling med gode pekere. Her har vi samlet gode sider innen de fleste kategorier som er av interesse for kvinner generelt.

Andre tjenester på Kvinneguiden

Kvinneguiden tilbyr også en del andre tjenester: budekjolegalleri, chat, erotisk butikk, kvinneshop, markedsplass, nettkontakt og postkontor. Disse tjenestene har du lett tilgang til i menyen øverst til høyre, rett under vår søkefunksjon.

Legg merke til at det finnes flere søk på Kvinneguiden. Søket øverst i høyre hjørne er i våre artikler. Ønsker du søke i linksamlingen må du først gå inn i en kategori med linker, eller prøve søkeordet i artiklene - på resultatsiden finnes flere søkemuligheter.

Diskusjonsforum

Kvinneguiden har et populært diskusjonsforum, med stor aktivitet. Du finner forumet på forsiden, eller ved å bruke linken "diskusjonsforum" under våre linker på venstre side. En nedtrekksmeny finnes i menyen på høyre side, om du vil gå rett til en kategori. Om du er innlegget i forumet kan du dessuten bruke tjenestene "nye innlegg" og "mine innlegg" i meyen til høyre.

Vi håper du vil trives på nye Kvinneguiden!

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!