Du trenger:

Ferdig vaakumpakket gravet laks med dill
1 pk lettmajones
1 boks lettrømme
Sterk sennep på glass
Eddik
Hvit pepper
En pose tørket dill
Potet
Egg
Purreløk

Slik gjør du:

Bland en pakke majones med en halv boks rømme. Ha i 1 - 1 1/2 ss sennep, 4 - 5 dråper eddik, litt hvit pepper, og nesten hele posen med tørket dill. Bland sammen og la stå i kjøleskapet ca. 20 min.
Imens koker du potet, og lager eggerøre med purreløk. Og skjærer laksen i fine tynne skiver. Personlig synes jeg ikke noe av dette smaker noe særlig hver for seg, men sammen......UTSØKT!
Dette er nydelig!

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!