Tips til fargevalg
Burgunder, skogsgrønn, rustbun, rustrød, mørk orange, gul, dyp rød, vinrød, gull og sølv.

Invitasjonstips
Velg gjerne kremfargede invitasjoner, kanskje med høstbladenes farger som rustbrun, grønt og gull. Dekorer med blomstermotiv, en farget bord eller la løv være gjennomgangstema også på invitasjonene. Hva med å forme selve invitasjonen som ett gresskar eller ett løv?

Blomsterbukett og dekorasjoner
Solsikke er høstblomst nummer en! En nydelig blomst både til en enkel brudebukett og som hovedblomst i oppsatser. Gerberaer finnes i både gult og rødt og tar seg nydelig ut på denne årstiden. Krysantemum og japanske anemoner er blomster som også er flotte og fargerike. Et fint tips er å bære en håndlaget bukett med tykke gullbond, noe som er nydelig sammen med høstfargene. Hva med en krans av blomster i håret, eller kanskje en krans av løv? Frukt er også egnet til å bruke i dekorasjoner på denne årstiden.

Dekorasjoner
I stedet for å bruke blomstertipsene over kan du lage lamterner av gresskar, som du setter lys inne i, til bordpynt. Blader og andre tørkede blomster egner seg også godt i høstbryllup. Om du i tillegg setter små gresskar rundt om på bordene (kanskje lage bordkort av gresskar, modeller finnes i hobbyforretninger), skaper du en stemningsfull atmosfære. Aks av korn er også dekorativt. Du kan bruke hele strået, eller bare strø aks utover bordet. Korn er flott sammen med høstens fargerike blader. Strø i tillegg små blader på bryllupskaken!

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!