DU TRENGER:
800 gram torsk (tint)
1 grønn paprika
1 løk
1 boks hermetiserte tomater
1 boks mais (korn)
1,5 dl salsa
2 spiseskjeer tørket oregano
1 teskje kumin

SLIK GJØR DU DET:
Kutt paprika og løk opp i små biter. Stek det i en panne til løken er blank og paprikaen myk, - ca. 5 minutter.
Hell de hermetisterte tomatene, maisen og salsaen i pannen og varm det hele forsiktig opp. Bland deretter inn oregano og kumin.
Tøm halvparten av blandingen over i en ildfast form.
Legg torsken i formen.
Resten av blandingen legges på toppen av torsken.

Det hele stekes i 15 - 20 minutter ved 200 grader.

Velbekomme!

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!