Enten du heier på Arya og drapslista hennes, er spent på kalkulerende Cerseis neste trekk eller fryder deg over Sansa som endelig ser ut til å grodd seg en ryggrad: 2016 ser ut til å bli et spennende år for oss som følger de blodige konfliktene og iskalde kampene i Westeros.

Ny bok på gang

Ikke bare slipper HBO en ny sesong av Game of Thrones på forsommeren, men den lenge etterlengede sjette boka i serien ser også ut til å bli klar.

Forfatter George R. R. Martin er hemmelighetsfull som alltid, men i september sa den spanske forleggeren til bokserien at "Winds of Winter" ville bli klar i 2016. En måned senere røpet den polske oversetteren at han var bedt av forlaget om å holde av tid på slutten av 2015 til å oversette den nye boka..

Det ser med andre ord ut til at vi kan vente oss et gledelig gjensyn med kickass-kule Daenerys Stormborn og dragene hennes om ikke lenge. (Og ikke minst Arya og drapslista hennes!)

Game of Thrones quiz

Mens vi venter i spenning er litt Game Of Thrones nerding på sin plass. For hvor mye vet du egentlig om livet i Westeros? Klarer du fortsatt å skille Lannister-tilhengerne fra de som støtter familien Stark? Husker du hvem Sansa har vært gift med? Eller hvordan Osha havnet i Winterfell? Og har du tunga rett i munnen når de innfløkte familieforholdene forklares, -eller bør du lese bøkene en gang til?

Test kunnskapen din i vår Game of Thrones-quiz,- som bare de mest innbitte ekspertene klarer!

For flere slike saker: Meld deg på vårt nyhetsbrev og følg Kvinneguiden på Facebook!

Les hele saken

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!