Det er jaggu ikke lenge til jul! Snart har det gått et helt år, og vi hopper over til 2016.

Nyt førjulstiden

Men før det, kan vi kose oss med juleforberedelsene i denne mørke måneden som heldigvis lyses opp av julelys, julepynt, julekonserter, juletresalg, julegaveshopping, julebakst, julegrøt, julekalender, julebord, julebesøk - listen er lang!

Det gjelder å ikke stresse i førjulstiden, men forsøke å stoppe litt opp og nyte den fine tiden vi er inne i. For mange er tiden før julaften forbundet med kos og forventninger, så prøv å kjenne på den gode stemningen, freden og kjærligheten for familie og venner.

Julestemningen kan du enkelt skape i stuen ved å sette på en skikkelig god musikkliste med vakre julesanger, for eksempel denne som musikkanmelderne har plukket ut. Brettspill og quiz med familien er også noe som kan gi skikkelig god julestemning.

Så hvorfor ikke begynne med denne quizen i dag? Trykk deg inn på bildet øverst og sjekk hva du og familien vet om adventstiden!

Les hele saken

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!