Årshoroskoper 2010

Lurer du på hva året vil bringe?

Publisert Oppdatert

Væren


Dette blir et interessant år på mange måter. Likevel blir det et år du bør vite hva du gjør. Det blir nærmest som å kjøre bil med en fot på gassen og den andre på bremsen..
Les hele værens årshoroskop her!


Tyren


Hvorledes 2010 blir avhenger mye av din evne for tilpasninger. Mange Tyrer liker ikke forandringer, men foretrekker det trauste og trofaste. Uansett, i år bør du forberede deg på at flere sider av livet vil stå for nye..
Les hele tyrens årshoroskop her!


Tvillingene


De fleste Tvillinger liker å holde på med mange ting samtidig fremfor å gjøre en ting ferdig. Er du slik, bør du legge om stilen - i hvert fall for 2010. Året begynner og avslutter med mange planeter i ditt..
Les hele tvillingenes årshoroskop her!


Krepsen


2010 blir utfordrende, men interessant. Dette blir ikke et år du burde sitte og vente på at begivenhetene inntreffer. Du må selv ta styringen og utviklingen over hendelsene i livet ditt. På den annen side..
Les hele krepsens årshoroskop her!


Løven


Hardt arbeid blir et av årets kjennetegn. Men på den annen side, vil du også få betalt for det. En av utfordringene dine blir å håndtere vekst og fremgang på en fornuftig og kontrollerende måte. Selv dette er ikke alltid..
Les hele løvens årshoroskop her!


Jomfruen


For deg vil 2010 ha med frihet, kreativitet, mangfold og forandringer å gjøre. Spesielt viktig blir det å tenke utenfor ditt vanlige oppsatte mønster. De siste par årene har mange Jomfruer følt seg noe begrenset..
Les hele jomfruens årshoroskop her!


Vekten


Dette blir et år med starten på en del store forandringer og muligens noen utfordringer i livet ditt. Den strenge men rettskaffende planeten Saturn vil være i ditt..
Les hele vektens årshoroskop her!


Skorpionen


Din herskende planet Pluto, vil være i ditt solare 3. hus helt frem til 2024. Dette huset har med informasjon, kommunikasjon og kunnskap å gjøre. Det blir en flott tid for å skaffe seg ny lærdom både i og utenfor..
Les hele skorpionens årshoroskop her!


Skytten


Mange Skytter er naturlige globetrottere. Reiser er fullt mulig i 2010 - mest sannsynlig fra midten av mars. Men den store forandringen blir at i år er det hjem, familie og de nære ting..
Les hele skyttens årshoroskop her!


Steinbukken


En stor begivenhet inntreffer i 2010. Intense Pluto har definitivt gått inn i stjernetegnet ditt, og der blir den frem til 2024. Den lille kjempen har en tendens til å transformere eller forandre alt den treffer. Den gjør ting..
Les hele steinbukkens årshoroskop her!


Vannmannen


2010 blir et overgangsår. Siden 2008 har mange Vannmenn følt seg beklemt i en del situasjoner, spesielt det som har med forandringer å gjøre. Dette har du ikke taklet like lett som du..
Les hele vannmannens årshoroskop her!


Fiskene


Mange interessante ting skjer i horoskopet ditt i år. Hvis vi først ser litt tilbake over de siste 7 årene, har du opplevd mange til dels dramatiske forandringer. Den tiden er så godt som over. Håper det har gitt deg..
Les hele fiskenes årshoroskop her!


Horoskopene er levert i samarbeid med Eksperthjelp.no1 9 6 3 11 8 5 2 10 7 4 12

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning