Årshoroskop: Væren

Les hvordan året blir for deg!

Publisert Oppdatert
Væren (20. mars - 19. april)

Generelt:

Lykkeplaneten Jupiter går igjennom ditt eget stjernetegn. Nå kan du forvente deg en super tid fremover, spesielt frem til juni. Det blir 12 år til neste gang dette skjer, så utnytt tiden maksimalt. Du vil oppleve at den ene døren etter den andre åpner seg, og du bør gripe sjansene som byr seg. Det er nå du har muligheten til å ekspandere og vokse. Ikke bare i form av din personlighet, men i de fleste områder av livet ditt. Vær allikevel realistisk og hold noe av impulsiviteten i sjakk.

Uranus, som står for individualitet, raske og uforberedte omveltninger går også inn i stjernetegnet ditt. Den blir der i sju år og det er 84 år siden det skjedde forrige gang. Uranus inviterer deg til forandring med den hensikt å forbedre livet ditt for fremtiden. Selv om det kan virke stressende for øyeblikket, vil du etter hvert merke at ting forbedrer seg. Dette blir et år hvor du vil konsentrere deg mer om yrke og karriere enn hjem og familie.

Yrke, karriere og økonomi:

I 2011 er det jobb og penger som kommer i fokus, og her burde du legge alle dine evner. Bruk tiden til å bygge et solid fundament for fremtiden, og tenk langsiktig. Hurtige og lettvinte løsninger bør ikke få innvirkning på din langsiktige strategi. Men du skal også være klar over at du ikke oppnår dette uten å måtte kjempe for det, og du må regne med å møte noen utfordringer. Har du tenkt til å frilanse eller begynne for deg selv så er tiden moden.

Unngå konfrontasjoner med sjefer eller personer med autoritet. I hvert fall bør du tenke igjennom hva du vil oppnå. Er du selv i en sjefstilling, vinner du på å vise samarbeidsvilje ovenfor dine ansatte. Økonomien kommer også på plass, i løpet av sommeren går lykkeplaneten Jupiter inn i ditt solare pengehus, og inntektene kommer til å vokse.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Du bør regne med et krevende år for kjærlighet og parforhold. Først i 2012 kommer du til å se lyset i tunnelen. En av årsakene er at dine astrologiske hus eller områder for romantikk, kjærlighet og parforhold har liten aktivitet. Dette kan også tolkes dit hen at du selv ikke prioriterer disse delene av livet ditt akkurat nå.

Planeten Saturn har innvirkning på kjærlighetslivet ditt, og som ellers i astrologien kan alt sees fra to sider. Saturn gir oss hva vi fortjener og tar ikke hensyn til hva vi ønsker. Så er du i et bra parforhold hvor det hersker oppriktig og ærlig kjærlighet, vil dere knytte sterke og fastere bånd i løpet av 2011. Men er du derimot sammen med noen av andre grunner, ja da er det ikke godt å si hvordan det går.

Leveregel for 2011: Det er mer enn en vei som fører til målet.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning