Årshoroskop: Tyren

Les hvordan året blir for deg!

Publisert Oppdatert
Tyren (20. april - 20. mai)

Generelt:

Dette blir et år med full fart. Mange av planetene dine befinner seg over horisonten i horoskopet ditt. Dette indikerer at du vil bruke mye av din tid på ting som skjer ut i verden. Yrke, karriere, din sosiale stilling i samfunnet og samvær med venner og bekjente kommer til å bli fokusområder. Selv om du har det travelt med dine gjøremål, tjener du på å opprettholde en balanse mellom jobb og hjem. Når det røyner på er det tross alt her du finner trøst og hjelp til å komme deg igjen.

Å opprettholde nær kontakt med moder jord blir viktig. Vandringsturer i skogen og i vår skjønne natur gjør ikke bare at slapper av, men det hjelper deg til å lade opp batteriene på nytt. I juni går lykkeplaneten Jupiter inn i ditt stjernetegn og blir der resten av året. Da går du en særdeles lykkelig og fremadskridende periode i møte. Du bør da fokusere på de muligheter som livet byr deg.

Yrke, karriere og økonomi:

Den entusiastiske og pågående planeten Mars påvirker yrke og karriere. Dette merker du helt frem til mars måned, og selv om det blir hektisk får du utrettet en masse. En super tid for å starte nye prosjekter. Mange vil også begynne i nye jobber, og det ligger forfremmelse i luften.

Pengeanliggender i forbindelse med jobben ser best ut i slutten av februar og hele mars måned. Samtidig kan du regne med en fremgangsrik tid fra begynnelsen av juli og resten av året. Dette henger ikke bare sammen med økonomien din, men også rent generelt. De ting du beskjeftiger deg med eller konsentrerer deg om, vil få et heldig utfall i denne perioden. I juni, november og halve desember bør du imidlertid tenke deg om før du bruker penger.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Dette blir et år uten for mange forandringer. De som er i et fast forhold, forblir der. Når det er sagt kan det faktisk skje at du vil oppleve en omstillingsprosess i samlivet ditt. Dette går mer på et indre plan, men du skal ikke se bort i fra at det også kan ligge flytting i bildet.

Den beste perioden for romantikk og forelskelser får du i august og september. Om du er singel før den tid kan du være viss på at det er du ikke etterpå. Så det hele ligger an til en herlig ettersommer med den vakreste romantikk og lidenskap. Oktober blir også bra.

Leveregel for 2011: Du kommer lengst ved å avveie energibruk etter behov.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning