Årshoroskop: Skorpionen

Les hvordan året blir for deg!

Publisert Oppdatert
Skorpionen (23. oktober - 21. november)

Generelt:

Dette blir et optimistisk år på mange måter. Fram til mai er så godt som alle planetene under horisonten i horoskopkartet ditt. Dette inviterer deg til å bruke tid på å reflektere over saker du vil gjøre. Ta deg god tid og tenk ting igjennom før du kaster deg bardust ut i noe. På et dypere plan betyr det også at du skal sette av mer tid til å vurdere deg selv som den personen du er.

Fra sommeren og utover flytter du fokus fra deg og ditt, til samvær med omverdenen. Nå blir det din stilling i samfunnet, hva den enn måtte være, som kommer i fokus. Nå ønsker du å leve livet samtidig som du søker anerkjennelse for den du er og det du gjør. Du vil også gjennomgå en omstilling i måten du kommuniserer og tenker på, noe som gjør at du vil føle deg mer i samsvar med dine egne meninger og oppfatninger.

Yrke, karriere og økonomi:

Selve karrieren kommer lite i fokus gjennom hele året. Selvsagt blir det enkelte måneder hvor en forfremmelse ligger bedre til rette enn andre, men i det store og det hele er det dine daglige arbeidsoppgaver som kommer til å oppta deg, og det er her du bør legge din energi.

Det kan svinge litt i begge retninger når det gjelder penger, men i det store og hele ser det lovende ut. Din finansielle planet er Jupiter, som gir oss ekspansjon og øker alt det vi ønsker oss. Helt fram til sommeren må du regne med raske økonomiske endringer. I tillegg er det både sol- og måneformørkelse i juni og november, noe som kan påvirke pengene dine. Trå derfor litt forsiktig.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

DI år kan du oppleve til dels drastiske forandringer. Selvsagt avhenger alt dette av din egen situasjon. Har du en kjæreste og dere har det bra, vil dere flytte sammen, og er du allerede i et godt samliv hvor kjærligheten står i høysetet, vil intimiteten mellom dere forsterke seg ytterligere gjennom året. Er du derimot i et forhold som bare hangler og går, hvor kjærligheten har sovnet stille inn, eller aldri har eksistert, ja da står du ovenfor store utfordringer om du vil redde samværet.

Ettersom du er inne i periode i livet ditt hvor du søker frihet og anerkjennelse som den personen du er, åpner du automatisk opp for nye og mer spennende erfaringer. Enten du er i et parforhold eller ikke, vil du merke et stort behov for frihet. Dette har ikke noe med utroskap å gjøre, men kun din indre trang til å fullbyrdiggjøre deg som menneske.

Leveregel for 2011: Dette er ikke et år for å se seg tilbake, men fremover!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning