Årshoroskop: Krepsen

Les hvordan året blir for deg!

Publisert Oppdatert
Krepsen (21. juni - 21. juli)

Generelt:

2011 blir et interessant år, da det er mange planeter som inspirerer deg. Ikke bare i jobb og yrke, men også i din sosiale stilling i samfunnet, hva den enn måtte være. Nå skal du vise alle hva du kan og hva du står for. Ingen oppgave er for liten. Du skal la din personlighet skinne, slipp deg løs, og la andre få se hvor dyktig du er.

Det blir et år med et høyt tempo. Du må også regne med en del forandringer, og til syvende og sist vil de bli positive for deg. Men med så mye på gang, sier det seg selv at bekymringer og stress følger med. Nå bør du fokusere på de viktige tingene. Ta deg tid til å hvile og til å stresse ned. Det blir viktig!

Yrke, karriere og økonomi:

Et område hvor du vil gjøre det bra i år er yrke og karriere, da du har lykkeplaneten Jupiter som påvirker deg. Den har du sterkt plassert i ditt solare hus eller område for jobb helt fram til sommeren. Jupiter har en tendens til å utvikle og ekspandere det den berører, så en forfremmelse er kanskje i sikte. Er du arbeidssøkende gir dette deg ypperlige muligheter.

Regn med uforutsette forandringer i jobben. I det store og det hele bør det bli positivt, men det forutsetter at du er villig til å slippe det gamle og se framover. Penger som sådan er ikke et prioritetsområde. Det betyr enten at du har dette stort sett under kontroll eller at du ikke fokuserer nok på det. Hva som er riktig vet du selv best, men er det det siste bør du gjøre noe med det. August blir den beste måneden for økonomi og penger.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Du står for et år med forandringer i kjærlighet og parforhold. Spesielt om du er født tidlig i stjernetegnet Krepsen. Det som påvirker dette er den lille, men viljekraftige planeten Pluto. Den har en tendens til å sette fokus på områder i livet vårt som ikke fungerer helt som det skal. Den vil at vi skal gå igjennom forandringer som får oss til å tenke på hva vi holder på med.

I praksis betyr dette at om du er i et partnerskap som ikke fungerer slik som det burde, vil Plutos energier rette søkelyset mot dette. At en eller annen forandring skjer bør du regne med. Hva som skjer avhenger av om forholdet er bygget på oppriktig kjærlighet eller ikke. Den beste tiden for kjærlighet blir januar, februar, oktober og fra slutten av november og helt til julen setter inn.

Leveregel for 2011: Jeg skal jobbe for uavhengighet og balanse i livet mitt.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning