Årshoroskop: Fiskene

Les hvordan året blir for deg!

Publisert Oppdatert
Fiskene (18. februar - 19. mars)

Generelt:

Det første halve året vil du være fokusert på deg og dine oppgaver. Du står langt friere til å ta dine egne avgjørelser uten å måtte ta hensyn til andre. Du hevder deg bra og vet i det store og hele hva du vil gjøre. Fra april til august går din herskende planet Neptun inn i ditt eget stjernetegn, og dette er en super tid for å lære seg selv bedre å kjenne. Ditt forhold til venner og bekjente kommer til å gå gjennom en tid med forandringer. Du får et enda bedre forhold til dine virkelige gode venner, mens du vil ta avstand fra folk som ikke viser deg lojalitet og respekt. Dette vil også bli et år hvor du kan lege dine sår for ting som du har opplevd tidligere.

Yrke, karriere og økonomi:

Gled deg kjære Fisk. Lykkeplaneten Jupiter går inn i ditt astrologiske hus eller område for penger og økonomi, og der blir den helt fram til sommeren. Det blir 12 år til dette skjer igjen, så utnytt hver mulighet som byr seg. Nå kan det fort bli slik at finansielle goder bare kommer til deg, du behøver ikke engang å søke etter dem. På den annen side bør du også være realistisk i bruk av penger. Antagelig kommer du til å tjene penger på en ny måte i 2011, og er du lei av å gå i den gamle tralten vil du finne på noe nytt. Kanskje er det tid for å jobbe frilans eller å starte for deg selv på en eller annen måte. Fra mars og fram til sommeren blir det en spesielt gunstig tid for dette. I juni, november og deler av desember kan du gå igjennom en stressende tid, unngå å ta uoverveide beslutninger i denne perioden.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

En god periode for romantikk og forelskelser blir fra slutten av mars til 21. april. En annen god periode blir juni og juli, så her ligger det an til lidenskapelig eventyr i hete sommernetter. Likevel blir det ikke en tid helt uten problemer. Er du allerede i et parforhold er det store sjanser for at mange av dere forblir i det året ut. Men det kommer likevel til å bli en tid hvor kjærligheten kan møte utfordringer. Dette blir eventuelt fra slutten av januar og til midten av juni. Det dere deler av både kjærlighet og materielle ressurser, blir testet. Står dere støtt sammen har du lite å frykte, gjør dere ikke det kan det være vanskelig å si hva som skjer, men noen omveltninger bør du uansett regne med.

Leveregel for 2011: En ny epoke starter, og jeg skal benytte den konstruktivt.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning