Årshoroskop 2009: Væren

Slik blir året for deg!

Publisert Oppdatert
Væren 21.mars - 20.april

Året starter med at din hersker Mars i Steinbukken kommer i konjunksjon med Pluto og dette medfører en forvandling eller et gjennombrudd i din karriere. Nå som Pluto befinner seg i erhvervsområdet av ditt horoskop frem til 2023 så kan du forvente en rekke forandringer, og på dette tidlige stadiet er det en tendens til at det kan oppstå konfrontasjoner med ledere. En endring av din karriere bringer langt mer styrke og kontroll.

Lidenskap

April er det tidspunktet hvor de gamle må flytte seg fra de nye i forhold til jobb og kollegaer, men det er også en tid hvor du har et sterkt ønske om å eksperimentere med ditt liv, og du finner en dyp indre spirituell mening. Et nytt forhold eller en affære finner kanskje sted på dette tidspunktet. Venus møter Mars i ditt tegn og da de begge to danner en kvadrat til Pluto vil det komme kriser og endringer i ditt personlige liv, men lidenskapen er rødglødende.

Livet blir svært interessant mot slutten av året når Mars trer inn i Løven. Her befinner den seg fra den 16. oktober 2009 til den 7. juni 2010. Dette peker mot barn og kjærlighet såvel som kreative prosjekter hvor du promoterer deg selv, og du kan forvente en lykkelig og romantisk periode denne perioden. Hvis du ønsker deg barn så kommer de sikkert.

Horoskopene er utarbeidet av Eksperthjelp.no

  • Nysgjerrig på om fjorårets horoskop stemte? Les værens årshoroskop for 2008 her!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning